4

Pasi të keni gjetur hijen tuaj të përsosur, sigurohuni që ta merrni atë në formulën që ju duhet.

Living - - LIVING PROMOCION -

Një tjetër gjë për t’u marrë në konsideratë kur zgjedh një të kuq buzësh është cilësia e produktit. Këshilla për aplikim: para se të aplikoni çfarëdo ngjyruesi buzësh, masazhojini buzët butësisht me pak balsam. Zgjidhni një buzëkuq, që është i denjë për ju. Për buzët pak të thata, kërkoni një buzëkuq që është i butë ose me shkëlqim dhe mos harroni të hidratoni me balsam, paraprakisht! Konturimi me laps i bën buzët tuaja të duken më të plota: mos e anashkaloni asnjëherë këtë! Rekomandojmë: 1. Gosh Ultimate laps buzësh twist 004 “The red” 2. Gosh Laps buzësh waterproof 003 Cardinal Red 3. Gosh Laps buzësh waterproof 004 “Simply Red”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.