Aspiratorit

Living - - LIVING SHTËPI -

tip "kap" i shtohet dhe një aspirim i integruar në tavanin e gipsit. Përveç këtyre detajeve, para se të kalojë nga paneli në rubinet, uji i apartamentit filtrohet nga një sistem me katër filtra të mëdhenj. Uji i ngrohtë vjen nga paneli diellor dhe duke shfrytëzuar fuqinë e dritës, ulen edhe shpenzimet.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.