RASTI

Panorama (Albania) - - SOCIALE -

Në tryezën që zgjati për dy orë rresht, avokatja Alba Kuçani, pjesë e Klinikës Ligjore të "Luarasit", tregon një rast konkret ku institucionet u treguan të paafta të mbronin një vajzë të dhunuar. "Pasi ishe rrahur, të gjithë i thanë ik në shtëpi se ai është burri jot, familja jote. Unë, pasi kisha bërë urdhrin e mbrojtjes dhe i hoqëm pistoletën pasi ai ishte polic, ajo u kthye në shtëpi, pasi familja e vet nuk kishte mundësi ta mbronte".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.