TË MOSHUAR

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

kanë qenë në banesë në momentin kur autorët kanë arritur të depërtojnë në ambientet e brendshme të vilës. Sipas kryefamiljarit, djali i tyre ka qenë me pushime. Ky fakt të bën të dyshosh se autorët i njohin ata dhe se kanë qenë jo vetëm në dijeni se burrë e grua ishin vetëm, por edhe për paratë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.