Priapizmi dhe politika

Panorama (Albania) - - FAQE 1 - EDMOND TUPJA

Shkrimtari francez bash këkohor Daniel Pennac, në librin e tij “Journal d’un corps” ( Ditari i një trupi), që jam duke e përkthyer, i sjell publikut analizën e tij të disa bisedimeve zyrtare ku mori pjesë për 17 orë rresht: “Në këtë lloj sporti, – vëzhgon ai – gjëja më e vështirë nuk është përpjekja për të mbajtur mend shumë mirë gjithçka ti di për dosjet që diskutohen, as vëmendja e madhe ndaj argumenteve të të tjerëve...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.