Shtatë këshilla për Forcat e Armatosura

Panorama (Albania) - - FAQE 1 - FATMIR MEDIU

Takimi i shefave të shta beve të vendeve anëtare të NATO- s në Tiranë është një ngjarje historike dhe me rëndësi të madhe, jo thjesht për Forcat e Armatosura, por vendin tonë. Është e papranueshme që ky aktivitet me rëndësi të jashtëzakonshme ushtarake të mbytet nga propaganda mediatike e qeverisë, duke shmangur thelbin e takimit dhe vlerën e tij...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.