MILIARD USD

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

është fondi që do të përdorë qeveria për ndërtimin e infrastrukturës. Paratë do të investohen nga kompanitë private dhe do të paguhen nga buxheti i shtetit, por në nja afat më të gjatë se sa koha që duhet për ndërtimin e tyre.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.