Flamur Noka: Vetingun e shkeli Rama, që bëri Xhafajn ministër

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Urdhrin e ministrit të Brendshëm për veting në Policinë e shtetit, Flamur Noka, ish- ministër i Brendshëm i Partisë Demokratike, e konsideron si shovv të radhës së kryeministrit Rama dhe ministrit të Brendshëm Xhafaj. Nënkryetari i Komisionit Parlamentar të Sigurisë, tha se nëse nuk do ishte kështu, Rama, si ideues i kanabizimit të vendit, do kapej i pari nga ky proces. Ai tha se vetingu do ishte i pavlerë nëse nuk fillon nga e gjithë kupola e policisë, deri tek inspektorët e zonave të kanabisit, si përfitues të kanabizimit dhe trafikimit masiv. “Shovv i radhës i Ramës e Xhafës është vetingu në radhët e Policisë. Vetingun, në fakt, e ka shkelur dhe përdhosur i pari Edi Rama që e bëri Fatmir Xhafën Ministër të Brendshëm. Rasti klasik se si vetingu përjashton dikë ose ia bën të pamundur marrjen e një posti të lartë publik, është vetë Rama si urdhëruesi i kanabizimit dhe orientues i kriminalizimit të Policisë”. Pas tij, edhe Xhafaj nuk mund të bëhej ministër i Brendshëm si një ishhetues i komunizmit dhe me lidhje kriminale familjare në demokraci. Sa i përket Policisë, vetingu përsëri është i pavlerë nëse nuk fillon nga e gjithë kupola e Policisë, me Hakiun në krye, duke filluar nga drejtorët, shefat e komisariateve e shefave e krimit e deri tek inspektorët e zonave të kanabisit, pasi këta janë përfitues të kanabizimit dhe trafikimit masiv”, deklaroi Noka.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.