MINA

Panorama (Albania) - - PANORAMA -

me celular u sekuestruan nga Policia e Tiranës disa ditë më parë, teksa po transportoheshin me makinë nga dy të rinj në rrugën "Teodor Keko", të cilat u dyshua se ishin prodhuar në Vlorë dhe do të shiteshin

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.