VITE

Panorama (Albania) - - PANORAMA -

burgim rrezikojnë dy të rinjtë e arrestuar nga Policia, Jurgen Muho dhe Eraldo Kataroshi, të cilët u lanë në burg me akuzën e "mbajtjes pa leje dhe prodhimit të armëve, armëve shpërthyese dhe municionit"

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.