Verifikimi i aseteve kriminale

Panorama (Albania) - - PANORAMA -

Të gjitha Drejtoritë e Policisë po punojnë për identifikimin e të gjithë personave, për të cilët ka të dhëna se kanë ushtruar dhe ushtrojnë aktivitet kriminal, janë shqetësues për komunitetin dhe disponojnë, ekspozojnë, administrojnë dhe përdorin pasuri të lidhura me veprimtarinë kriminale apo që nuk justifikohen me burime të ligjshme. Më pas, në bashkëpunim me Prokuroritë, Gjykatat e rretheve dhe Gjykatën për Krimet e Rënda, do të vendoset për sekuestrimin apo konfiskimin e pasurive kriminale.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.