THIRRJA PËR KINËN DHE RUSINË

Panorama (Albania) - - PANORAMA -

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson i bëri thirrje Kinës, aleatit të vetëm të Penianit, dhe Rusisë, që të ushtronin presion mbi Korenë e Veriut duke ndërmarrë veprime të drejtpërdrejta. Pekini duket se është tërhequr disi, duke i kërkuar Uashingtonit të bëjë më shumë. "Sinqerisht, mendoj se Shtetet e Bashkuara duhet të bëjnë shumë më tepër se tani, në mënyrë që të ketë bashkëpunim të vërtetë ndërkombëtar në këtë çështje", tha ambasadori i Kinës në Shtetet e Bashkuara, Cui Tiankai.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.