11

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

MIJE punonjës të Policisë së Shtetit dhe rreth 1100 efektivë të Gardës së Republikës do të jenë pjesë e procesit të vetingut që do të nisë pas ngritjes së grupit të punës që është urdhëruar tashmë nga Xhafaj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.