30

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

PER QIND e familjeve shqiptare nuk janë në gjendje të përballojnë blerjen e ushqimeve, veshjeve dhe furnizimeve të tjera që i duhen për të përballuar jetesën. Ndërkohë që 39% nuk paguajnë dot faturën e dritave.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.