50

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

PER QIND e shqiptarëve duan të largohen për të punuar dhe jetuar jashtë vendit. Këto shifra kanë pësuar një rritje me 12% nga dy vjet më parë, ku dëshirën për t’u larguar e kishte shprehur 48% e shqiptarëve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.