Avokati i Ndocajt: Policia, joprofesionale

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Avokati i Ndocajt, Jordan Daci, i ka cilësuar si joprofesionale veprimet e Policisë. “Është i pavërtetë lajmi i arrestimit apo i ndalimit të tij. Ai i është nënshtruar një verifikimi policor, sikurse mund t’i nënshtrohet çdo qytetar tjetër i lirë dhe në asnjë rast atij nuk i është hequr liria si person i ndaluar ose arrestuar. Ngjarja ka marrë shkas nga denoncimi i një shtetasi italian, që ka disponuar me kontratë ligjore një automjet, i cili më vonë e ka denoncuar si të vjedhur për qëllime që vetëm ai mund t’i dijë”, ka deklaruar avokati dy ditë më parë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.