PUNIMET PËR TREGUN

Panorama (Albania) - - EKONOMI -

Projekti për rehabilitimin e tregut në lulishten “1 Maji” parashikon riparimin e të gjitha tezgave, zëvendësimin e mbulesës, e cila do të garantojë mbrojtjen e tregtarëve dhe të qytetarëve gjatë reshjeve të shiut dhe gjithashtu do të ndihmojë në mbrojtjen nga temperaturat e larta gjatë stinës së verës. Tregu ka sipërfaqe 335 m ² , ku në pjesën veriore të tij është parashikuar shtrimi me asfalt i hyrjes që do të shfrytëzohet si ambient parkimi në shërbim të tregut.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.