MAKINA

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

luksoze, kryesisht "MercedesBenz" dhe "BMW", kanë vjedhur në zona të ndryshme të Tiranës dhe të Durrësit 3 të rinjtë nga Laçi që u arrestuan dje

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.