HAKERËT

Panorama (Albania) - - BOTA -

Operacioni kibernetik i Koresë së Veriut përfshin gjashtë grupe dhe 1300 hakera, me një duzinë organizatash mbështetëse prej 5000 hakerësh, sipas zyrtarëve të qeverisë së Koresë së Jugut. Në vitet e fundit, ushtria kibernetike e Koresë së Veriut është ndarë në grupe më të vogla. Thuhet se Peniani këtë vit po rrit përpjekjet për të fituar bitcoin dhe kripto- monedha të tjera si një mënyrë për të anashkaluar sanksionet e Këshillit të Sigurimit të OKB, sipas "FireEye".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.