FJALEKRYQ 2

Panorama (Albania) - - ARGETIM -

1. Festat pa fat. 4. Eshtë numri një. 7. Ekstreme për grek 9. Një pjesë e jataganit. 12. Frashëri që qe aktor. 14. Të parat në orkestër. 15. Udhëhoqi Argonautët. 17. Eshtë lapsi 19. Vihen për të njoftuar. 21. Inicialet e Banderas. 22. Janë si koka. 24. Ekstreme në ekstreme. 26. I bëjnë të luajturit. 27. Ekstreme në numërim. 28. Janë trupa qiellorë. 29. Fundi i një fukarai. 30. Janë mjetet mësimore. 31. Inicialet e Morricone- s. 33. Sharif që qe aktor. 34. Oliver regjisor. 35. Një ushqyes telekomande. 36. Janë pika në ligj. 39. Inicialet e Travoltas. 40. I pestë ai i Luc Besson. 43. Kush nuk ka... s'ka kohë dhe dëshirë. 46. Janë edhe ato të fytyrës. 48. Bëhen edhe ato me receta. 49. U ringjall nga Jezusi. 1. Një fjalë si kastile. 2. Një rivaler e Volvo- s. 3. Stile pa kufij. 5. Diftong në teori. 6. Eshtë gojë vullkani. 7. Mund të jenë femërore dhe mashkullore. 8. Një akullore me letër. 9. Pesci aktor 10. Mund të jetë parabolike. 11. Fund shkurti. 13. Kanë bërë gjynahe. 16. Një SH në SHBA. 18. Emri i Hamsik. 20. Janë shkencëtarë si Max Planck. 23. Janë grimca përbërëse të elektronit të tilla. 25. Një rapper i famshëm. 26. I meritojnë tre të parët. 28. Luleshitësja e Puccini- t. 30. Një anabolizant. 32. Janë kampionët. 34. Shtrihet pa fund në Rusi. 37. Artikull spanjol. 38. Nolde piktor. 41. Ndërmarrje Autonome Zyrtare. 42. Institucione Ekonomike Rajonale. 44. Në krye të garës 45. Janë në temë 47. Qendër votimi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.