KARRIERA POLITIKE

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

1997- 1999 Shef kabineti në Ministrinë e Punës dhe Çështjeve Sociale; Shef kabineti në Ministrinë e Financave 2000- 2001 Drejtor i KESH- it Shef kabineti në Kryeministri 2001- 2013 Deputet i Kuvendit të Shqipërisë 2001- 2002 Ministrinë e Energjetikës 2009- 2010 Ministër i Ekonomisë dhe Energjetikës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.