DESHMIA E KAMERIERES

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Gjatë marrjes në pyetje, 28-vjeçari i arrestuar ka deklaruar se gjithçka ka ndodhur në gjaknxehtësi e sipër. "U nxeha dhe nuk e kontrollova dot situatën", është shprehur Murati. Nga ana tjetër, 35- vjeçarja ka treguar se e gjithë historia kishte nisur pasi kishte vendosur për t'u larguar nga puna. "Nuk isha e kënaqur me kushtet e punës, ndaj edhe i thashë se nuk do të punoja më, por pronari nuk e pranonte një vendim të tillë. Nuk më linte dhe në momentin që dola te dera, nisi të më qëllonte", ka thënë N. Sh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.