KALLEZIMI

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Një prej dy djemve të 56- vjeçarit Albert Bullgari, rezulton se ka bërë kallëzim në Policinë e Fierit më datë 27 tetor. Në bazë të deklarimit të djalit të tij, Albion Bullgari, 22 vjeç, para oficerëve të Policisë, ai është shprehur se babai i tij është larguar nga shtëpia që prej datës 25 tetor dhe prej atëherë nuk kanë marrë asnjë njoftim për vendndodhjen e tij.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.