FJALEKRYQ 1

Panorama (Albania) - - ARGENTIM -

1. Është gjimnazisti i vitit të fundit 8. Laetitia, top model dhe aktore. 12. Një arë e pambjellë 13. Një dite në mbledhje. 15. Në krye të detyrës 16. Janë si qedere 18. E egër dhe e fortë 20. E dashura e Nemorino- s 21. Është thirrje me emra 22. Institucione Financiare Italiane 23. Janë me para në bankë. 26. Është lloj papagalli 27. Janë për reparte fabrikash. 28. Është zog i verdhë. 29. Inicialet e Moravia- s. 31. Ndryshe për latinët. 34. Një zonjë që ha gurë. 35. Pak amatoriale. 36. Martin i Norma Rae. 37. Mund të jenë fetare të tilla 38. Yll anglez 39. Dimër pa ekstreme 40. Janë brinjë në skuadër. 42. Qendër banimi. 43. Shkruhet i shtati 45. Flint, agjenti i James Coburn 47. E vetme, që s'e ka shokun 48. Halili këngëtare. 1. Ishin vajzat e Mnemozinës. 2. Qytet në Marok 3. Paguhet për shërbim 4. Ka satelit Umbriel 5. Harem pa kufij 6. Ndërmarrje Ekonomike Tiranë 7. Kufizojnë takimin 9. Mamaqi shkrimtare 10. Janë episode telefilmash 11. Një shok armësh 14. Janë rrëfime të të pandehurit. 17. Në krye të radhës 19. Janë stitët e... provimeve. 21. Mund të jenë fotografikë të tillë. 23. Brown i Kodi i da Vinci- t 24. Është e akuzuara... injorante 25. Janë kapo kozakë 26. Qe mbret i visigotëve 27. Gjysmë kasate 28. Një i fundit mbi të gjithë 30. Kallamata aktore 32. Një agrume 33. Si i gjithi 35. Mbyllin portat 37. Gjysmë rakete 38. Parashtesë zmadhuese 40. Krime pa çifte 41. Medet pa ekstreme 44. Të fundit në cirk 46. Qendër kurimi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.