SFIDA ME MIKUN DHE RIVALIN

Panorama (Albania) - - SPORT -

Nga sa shihet në klasifikim, Thomas Strakosha ka përpara tij vetëm një portier tjetër, të cilin duhet ta superojë me përqindjen e pritjeve. Ai është braziliani i Romës, Alison. Në pamje të parë, ai është rivali më i madh i shqiptarit, për vetë rivalitetin e dy ekipeve kryeqytetase, por në fakt Strakosha dhe Alison janë dy miq mjaft të mirë mes tyre në jetën e përditshme. Në këtë mënyrë, Strakoshës i duhet që të rivalizojë mikun e tij më të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.