DONALD LU

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

“Politikanëve, policëve dhe prokurorëve: ju u zotuat përpara popullit shqiptar dhe përpara nesh. Ne investuam në burimet për t’ju ndihmuar në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit. Ku janë rezultatet? Populli shqiptar do që t’i jepet fund pandëshkueshmërisë. Komuniteti ndërkombëtar kërkon rezultate konkrete përpara vendimeve të rëndësishme këtë pranverë. Tik- tak”. Ambasadori Donald Lu sistemi, por presim më shumë. Sa i përket vetingut, goditjes së korrupsionit dhe krimit të organizuar, ne konstatojmë se ka progres që nga hera e fundit, por nuk kemi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.