SHBA

Panorama (Albania) - - BOTA -

Shtetet e Bashkuara i bënë thirrje Turqisë dhe Greqisë të ulin tensionet mbi ishujt e pabanuar në Detin Egje të pretenduar nga të dy vendet. “Ne i inkurajojmë të gjitha palët që të mos ndërmarrin hapa që do të shkallëzojnë situatën aktuale. Si parim, Shtetet e Bashkuara mbështesin sovranitetin e vendeve në rajon, duke përfshirë Greqinë dhe Turqinë”, tha zyrtari i Departamentit të Shtetit të SHBA, Nicole A. Thompson.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.