Çfarë ka bërë Braçe për të merituar përqafimet e Doshit?

Panorama (Albania) - - SUPLEMENT -

Tom Doshi duket një person disi i rezervuar dhe i distancuar në marrëdhëniet e tij me kolegët deputetë. Në përgjithësi, me ta bën disa biseda formale dhe largohet. Të paktën këtë përshtypje të krijon teksa shohim fotot e tij javë pas jave në Parlament. Por këtë të martë ai është fotografuar teksa përqafonte në mënyrë shumë vëllazërore Erjon Braçen. Nuk dihet se çfarë ka bërë Braçe për të merituar këtë përqafim.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.