REFORMA

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Në takimin e fundit që Fatmir Xhafaj zhvilloi me stafin e Ministrisë së Brendshme u shpreh se pas lënies së detyrës si ministër, do të vijojë punën si ligjvënës. Xhafaj tha se do të përkushtohet si deputet dhe si ligjvënës në vijimin e implementimit të Reformës në Drejtësi dhe në mënyrë të veçantë krijimit të Prokurorisë së Posaçme Antikorrupsion dhe Byrosë Kombëtare të Hetimit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.