MAGJISTRATE

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

nga të cilët 8 prokurorë e 8 gjyqtarë, kanë paditur në Gjykatën Administrative Kryeprokuroren e Përgjithshme, Këshillin e Lartë të Drejtësisë dhe Këshillin e Ministrave për faktin se ende nuk janë emëruar në detyrë dhe nuk paguhen

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.