FJALEKRYQ 1

Panorama (Albania) - - ARGETIM -

2. Little... në Arkansas. 5. Kryeqyteti i Idaho- s. 10. Smith filozof. 11. Në mes të dhomës. 13. Qytet në Francë. 14. Fillojnë vallen. 15. Hecktor që shkroi Pa Familje. 17. Është edhe ajo mistral. 18. Lëvizja e Ilir Metës. 20. Janë ushtartë të partisë. 22. Inicialet e Harris aktor. 23. Është ujëvarë. 24. Janë metalprerëse si torno. 27. Kështu u shpall Giordano Bruno. 28. Qe perëndeshë e drejtësisë. 32. Janë legjendat. 34. Një kolegj i njohur anglez. 35. Sergej që qe poet rus. 38. Tregon artikullin dhe çmimin. 40. Malá... lagje e Pragës. 41. Rrjeshtohen në kuvertë. 42. Qendër mësimi. 43. Është parazit i derrit. 45. Dacia shkrimtare italiane. 46. Në fund të vitit. 1. Skuadra Globe Trotters. 2. Shankar që luante në sitar. 3. Roman pa fillim e pa fund. 4. Janë si kaçakë. 5. Janë pellgje. 6. Ndezur në aparaturë. 7. ... në bronz në një film. 8. Është bitumi. 9. Teliti regjisor. 12. Luftohet me kinina. 13. Lexohen në pentagram. 16. Një këngëtar në opera. 19. Mendihet shumë para së të lëvizë. 20. Sadio te Liverpool. 21. Inicialet e Tesla- s. 23. Qe qytet i lashtë grek në Libi. 25. Një brejtës pylli. 26. Frank i My Way. 29. Qe perëndeshë e fantazmave. 30. Janë baballarë. 31. Janë vitet. 32. Leo, Pleshti i futbnollit. 33. Është anestetik. 36. Mbyllin koncertin. 37. Ka programin Shuttle. 38. Džeko bomber. 39. Fitim pa kufij. 44. Një provë zjarri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.