8

Panorama Sport (Albania) - - ELIMINATORET -

e kanë drejtuar Shqipërinë në epokën e Dukës, mes tyre vetëm një shqiptar, Sulejman Demollari. Të tjerët janë Bepe Dosena, Hans Peter Brigel, Oto Bariç, Ari Han, Josip Kuzhe, Xhani De Biazi dhe së fundmi Kristian Panuçi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.