15 LOJTARË

Panorama Sport (Albania) - - FUTBOLL -

janë larguar gjatë merkatos

së verës nga Tirana, konkretisht: Teqja, Taku, G.Lika, Bakaj, Domgjoni,

Deliaj, Nkounkou, Ntsitsigui, Merveil, Akuah, Edeh, Cise, Berisha, Peçi,

Çeliku dhe Prendi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.