Kontroll antidoping surprizë

Panorama Sport (Albania) - - FUTBOLL -

Tetë futbollistë të Kombëtares së Italisë, të cilët po përgatisin në qendrën stërvitore të "Koverçianos" ndeshjen kundër Spanjës, janë thirrur dje në mënyrë surprizë që t'i nënshtrohen kontrollit antidoping. Për motive privatësie, nga kombëtarja nuk kanë bërë të ditur emrat, por gjithsesi nuk është se diçka e tilla ka shqetësuar stërvitjen. Grupi është paraqitur normalisht më pas në fushën stërvitore dhe seanca ka vijuar rregullisht.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.