Turtulli vazhdon me grupin, por nuk është ende 100 % gati

Panorama Sport (Albania) - - KATEGORIA E PARË -

Marvin Turtulli edhe dje është stërvitur me grupin, megjithatë jo maksimalisht. Qendërmbrojtësi e ka hedhur pas krahëve kontraktimin muskulor, megjithatë ende nuk mund të themi që është gati për të zbritur në fushë. Ndoshta edhe prej fushës sintetike, ai bashkë me Hardi Binguilën (i cili është në proces rikuperimi), nuk kanë marrë ngarkesë maksimale. Këtë dy ditë do të jenë përcaktuese për gjendjen e shtatlartit dhe në rast se reagon mirë, atëherë Ze Maria mund ta llogarisë për formacionin. Një ide më e qartë do të krijohet që sot, kur stafi teknik do të hartojë edhe 11-shen. Gjasat janë që ekipi të pësojë ndryshime krahasuar me javën e fundit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.