Tiago Silva, këshilltar i "O'Ney"

Panorama Sport (Albania) - - KUPA E BOTËS -

Golat e Nejmarit ndaj Kroacisë dhe Austrisë, pas rikthimit të sulmuesit nga dëmtimi tremujor, mbushën me besim Brazilin. Por, lojtari i PSGsë duket të ketë pasur një "këshilltar" që e ka ndjekur gjatë riaftësimit: Tiago Silvën, shokun e tij në Paris. "Çfarë i ndodhi nuk ishte aspak e bukur, por i thashë përpara gjithë grupit që të mos shqetësohej. Punoi shumë për t'u rikthyer në fushë".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.