Kros: Do vuajmë me Meksikën, Kimish është super

34ua Kupën e Botës, shokët duhet të rriten akoma5

Panorama Sport (Albania) - - EDICIO NI I -

Toni Kros ka qenë dje i pranishëm në kon ferencën për shtyp na prag të ndeshjes së parë ndaj Meksikës. Mesfushori ka theksuar se ndeshja e parë do të jetë decizive për ecurinë e skuadrës.

! "# $ % & ' ( & ) ! ! " ' ( & B ! ! & " " * + , -

Në një turne të tillë, dëshira për të fituar është e rëndësishme. Secili nga lojtarët duhet të rritet brenda vetes dhe të ketë vetëbesim. Besoj se kjo do të ndodhë.

S $ " + ) & * $ * . * + , -

Mbizotëron një atmosferë shumë e mirë. Mezi po presim të fillojnë ndeshjet. Dhe ne kemi treguar që jemi këtu.

'$",&'& $"& % M $ * & "-

E vlerësoj në maksimum kundërshtarin. Është një shtysë për t'u motivuar më shumë. Meksika ka një skuadër shumë të fortë, do të jetë një ndeshje e vështirë, por ne jemi përgatitur.

S $ / 0 $ * ! "& 1 "$ & "2 / -

Është po i njëjti person që kam njohur në vitin 2010. Por si trajner është rritur shumë. Tani punon në detaje rreth kundërshtarit dhe kjo e bën atë një trajner të madh.

P! 3.!*.+ K&'&*.

{ë tani është shndërruar në një lojtar formacioni te ne dhe te skuadra e Bajernit. Të zëvendësosh | ilip Lahmin, nuk është e lehtë, por } hoshua e ka bërë shumë mirë. Ka të dhëna për t'u bërë një udhëheqës në skuadër në vitet e ardhshme.

S . % $ * . . $ $ "& 4 $ " & & 5 *&,!'!* " ",$*.1$ '&4 *! $6 N7 /1$" 1!

Nuk ishte një kritikë e përgjithshme, por kishte lidhje vetëm me mënyrën sesi luajtëm në ato takime. ~am i sigurt që secili nga ne kërkon të përmirësojë gabimet dhe për këtë po punojmë të gjithë së bashku.

U & % & +00&"-

Objektivat të tërheqin. Do të më duhet të futem sërish në ritëm pas finales së hampions-it. Por, nuk do të zgjasë shumë dhe mund të them se që tani kam uri për të fituar dhe bërë sërish atë që bëmë në 2014.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.