Sulmi

Panorama Sport (Albania) - - 18 -

Mbas këtyre përforcimeve drejtuesit po punojnë dhe për emrin "big" të sulmit. Trajnerit Peter Pakult do i vendoset në dispozicion një super sulmues, emri i së cilit akoma nuk bëhet me dije, por pretendohet që ai të jetë zëvendësuesi ideal i Gurit. Gjatë kësaj merkato Kukësi ka qenë shumë aktiv ku ka afruar Faton Malokun, Edis Maliqi, Harallamb Qaqi, Sebino Plakun, e së fundmi Vangjel Zguro e brazilianin Melo.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.