Pato frenon: S'po largohem nga Kina

Panorama Sport (Albania) - - IT ALI -

Aleksandre Pato përflitet për një kalim te Milani, por, me sa duket, këto zëra kanë bezdisur drejtuesit e Tianzhin, klubi kinez ku militon braziliani. Prandaj, "Patoku" 29-vjeçar ka zgjedhur të sqarojë situatën nëpërmjet rrjeteve sociale: "Nuk kam thënë kurrë se jam duke u larguar nga klubi i Tianzhin Kuanzhianit. Nuk kam thënë që nuk do të kthehesha kurrë në Brazil te Sao Paolo dhe as që destinacioni im i radhës do të jetë Milani. Këto janë interpretime të medias".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.