TRANSMETIMI

Panorama Sport (Albania) - - ITALI -

Dueli Milan-Juventus është një ndeshje madhështore në Europë dhe do të ketë vëmendje të madhe. Do të transmetohet në më shumë se 200 vende të ndryshme të botës, ndërsa në stadiumin "San Siro" janë vendosur 20 telekamera për ta prodhuar sinjalin në 4K. Në "Meaca" janë akredituar më shumë se 274 gazetarë për të raportuar atë që ndodh në këtë sfidë dhe 53 fotografë. Jo vetëm efekti Ronaldo, por edhe momenti i mirë që po kalon Milani ka rëndësi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.