Afrim Krasniqi

Shekulli - - THELLË} -

"Kodi Zgjedhor është tërësisht i paplotë. Palët kanë axhenda të ndryshme për dekriminalizimin, kanë paraqitur projekte të ndryshme. Kësaj i thotë të nisë një ndeshje sporti, të shkojnë nga mesi i lojës dhe pastaj të ndryshojnë rregullat. Mënyra se si po shkojë gjërat, nuk besoj se do të ketë produkt".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.