Luan Omari

Shekulli - - THELLË} -

"Kushtetuta jonë nuk ka asnjë fjalë për ndalimet e personave me precedentë që të mos kandidojnë. Po ashtu dhe Kodi Zgjedhor dhe sigurisht kjo është një mangësi që duhet plotësuar, por kanë kaluar të gjitha afatet ligjore për të bërë një gjë të tillë. Në këto rrethana ka vetëm një mundësi, që vetë partitë, pa pritur ndryshimet ligjore që mund të jenë të vlefshme për zgjedhjet e ardhshme, të marrin masa urgjente për të përjashtuar nga gara kandidatë që dyshohet se mund të kenë precedentë. Opinioni publik është i shqetësuar nga këto denoncime që në shumë raste mund të jenë të ekzagjëruara por që sidoqoftë krijojnë një lloj mosbesimi".

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.