Orient blushi

Shekulli - - THELLË} -

Bravo ku i ka shkuar mendja atij qytetarit anglez për të vizatuar organin gjenital në gropat e rrugës, për të të cilat nuk pyeste asnjë pushtetar. Po ta bësh këtu në Shqipëri do të mbushet plot dhe sikur ta bësh te njerëzit e korruptuar vështirë se mbetet njeri

shekulli facebook

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.