Zoom

Shekulli - - RADAR} -

dy motrat Kajtazi akuzohen se kanë konsumuar veprat penale të “vjedhjes” dhe “shkatërrimit të pronës me anë të zjarrit”, për të cilat rrezikojnë të dënohen nga 3 deri në 5 vite burg. Në një intervistë për gazetën “Shekulli”, Orialda Kajtazi kërkoi mes lotëve mëshirë nga gjykata. Ajo u shpreh e penduar për të gjitha veprimet e pamenduara që, sipas saj, janë deri diku normale për një 17-vjeçare.

Orialda dhe K. Kajtazi në sallën e gjyqit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.