Gjergj Leka do të hedhë në gjyq Flutura Açkën

Shekulli - - RADAR} - Foto: The Guardian

spanjë - Çdo vit, të enjten e fundit të muajit gusht, rreth 40 mijë njerëz pushtojnë rrugët e qytetit Bunon, për Festivalin e Domates. “Lufta” me domate zgjat vetëm një orë, por mjafton që të quhet një “luftë” e vërtetë. Gjithçka ka nisur nga një intervistë dhënë nga kantautori Gjergj Leka, i cili mes të tjerash fliste për moralin e këngëtareve më në zë të para viteve '90. Pas kësaj interviste, në faqen e saj në “Facebook”, Flutura Açka ka reaguar me anë të një postimi duke e konsideruar të ulët këtë mënyrë të foluri që kantautori ka bërë ndaj artisteve. Për këtë, Leka pritet të padisë shkrimtaren si pasojë e atyre çfarë ajo ka thënë në adresë të tij. Këtë lajm e konfirmon vetë avokati i kantautorit duke thënë se kërkesa ku Leka është në pozitat e të dëmtuarit akuzues pritej t'i depozitohej dje në Gjykatën e Tiranës. Arsyeja pse nuk u dorëzua kërkesë-padia ishte pritja e një ndjese nga ana e shkrimtares. Nëse kjo nuk ndodh, çështja do të shkojë në gjyq. Leka do t'i kërkojë gjykatës dënimin me 1 vit burg të shkrimtares si dhe dëmshpërblimin e kantautorit me 10 mijë euro.

D.B

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.