OpozItA, LulzIm BAsHA “kryqëzoHEt” nGA DEputEtët

Shekulli - - FAQE 1 -

Debate në mbledhjen e grupit demokrat. Basha propozon

bojkot, por Ruli, Bregu, Topalli, Bumçi dhe Strazimiri shprehen kundër. Plani për bllokimin e seancës së sotme

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.