Transformohet Nora Istrefi

Shekulli - - JETË} -

Jemi mësuar të shohim se si transformohet këngëtaret shqiptare, duke ndryshuar pamjen e tyre. Por kurrsesi nuk mund të imagjinohej se një ndryshim drastik do të bëhej nga nëna e Renes, Nora Istrefi. Ajo është bërë bionde dhe përveç kësaj ka shtuar një vath,duke shpuar buzën e poshtme për të vendosur këtë aksesorë të ri. Ndërkohë që nëpër media përflitet për ndarjen e saj nga bashkëshorti, Nora vazhdon jetën e saj dhe për më tepër bën eksperimente me pamjen, që duhet pranuar se i shkon ngjyra bionde po aq sa edhe e zeza.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.