TEKANJOZË

SHIJE - - FAQE 1 -

29-30 Ajvar dhe Pinxhur RECETA DIMËRORE NGA ALMA

41-42 67-68 Spageti me qofte; Karkaleca me ananas dhe

Duket sikur protagonistja e këtij numri të revistës Shije, është duke sjellë nëpër mend pikërisht se me çfarë duhet t’i kënaqë fëmijët dhe bashkëshortin. Specat nuk janë rastësisht mbi tryezë, sepse ajo është një specialiste e zahireve me këtë zarzavat, dy prej recetave të cilat ajo i përgatit

në shtëpi, ia ka ofruar për lexuesit e revistës. Rrëfimi i Alma Bektashit është i gjatë dhe i plotë, për pasionin për kuzhinën, apo

përtej skenës…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.