Gatimi është një nga pasionet e saj. Për fatin e mirë të të shoqit dhe dy fëmijëve, nuk është thjesht gruaja tipike që gatuan sepse familja duhet të hajë... Alma Bektashi rrëfen historinë e saj të dashurisë në kuzhinë...

SHIJE - - - NË KOPERTINË -

-Di të gatuash?- e pyes. -Oh! Patjetër!... mua më duket çudi kur dëgjoj gra të thonë se nuk dinë të gatuajnë. -Di të gatuash? –e pyes sërish aty për aty, duke ia ndryshuar intonacionin zërit - Sepse nuk e kam fjalën të përgatitësh një ushqim për stomakun e munduar pas orësh të gjata pune në studion e “The Voice”-it. Por ajo shpërthen në atë të qeshurën e saj karakteristike a thua se pyetja ime të ishte më e pazakonta pyetje. Dhe sikur të dojë të më mbushë mendjen, nis e më tregon një recetë. “Ne e quajmë Pinxhur, origjinën thuhet se e ka nga Hungaria por në Kosovë e gatuajnë shumë...” Tek zbulon një nga një hollësitë e përgatitjes së kësaj salce me speca

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.