BUKA E PUSHIMIT

SHIJE - - - GUIDA E MUAJIT -

Kini parasysh që duhet të jetë diçka e lehtë që ta ndihmojë fëmijën të mos e marrë uria deri në mesditë (deri në darkë kur është fjala për racionin e zemrës) dhe jo një vakt i plotë. Janë disa snack që furnizojmë me proteina të cilësisë së lartë, me hekur, fibra dhe kalcium si për shembull: bukë me djathë, fruta të thata, një katror çokollate. Sigurisht edhe ushqimi i vakteve të ndërmjetme duhet të jetë i ndryshëm nga dita në ditë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.